KATEGORİLER

SARS-CoV-2'nin (2019-nCOV-2), enfekte bir kişi öksürdüğünde veya hapşırdığında oluşan solunum damlacıkları ile kişiden kişiye yayılan bir solunum yolu hastalığı olan COVID-19'a neden olduğu bilinmektedir. SARS CoV-2'nin yüzeylerde oldukça uzun bir süre canlı kalabileceği pek çok çalışma ile gösterilmiştir. Yiyeceklerde ve yüzeylerde saatlerce veya günlerce canlı kalabilir.

DNA Diagnostic'in yeni koronavirüs (2019-nCOV-2) Gıda Kontrol kitleri, gıda üretimi ve ortamında SARS-CoV-2 varlığını belirlemesini ve izlemesini sağlamaktadır. 25 gram et örneğinden güvenilir bir RNA ekstraksiyonu ve ardından doğru, hassas ve oldukça spesifik bir Real-Time PCR reaksiyonu kullanılarak sonuçlar 3 saat içinde elde edilmektedir.

Test, bakteriyel, viral nükleik asitler ve yapay kontamine numuneler üzerinde doğrulanmıştır. Kit, 1 gram numune başına 500 kopyaya kadar viral nükleik asit tespit etmek için doğrulanmıştır.

 

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN